DE ENIGE ECHTE

een NATUURLIJKE schuimwijn zonder toevoeging van SUIKERS of CHEMISCHE producten.

 AVIVA Demo film

AVIVA is een spaanse schuimwijn uitsluitend gemaakt van de moscateldruif.De zoete smaak bekomt men NIET door toevoeging van suikers, maar door een natuurlijke gisting en het lage alcoholpercentage van 5,50%.

Deze witte wijn waaraan een beetje natuurlijke droesem (met een weinig kleur- en smaakstof) werd toegevoegd, om alzo het visueel sprankelend effekt te verkrijgen, bestaat in drie smaken.

 

AVIVA GOLD :

Sinaasappel smaak

aviva gold

 
AVIVA PLATINUM : 

Citrus - Sorbet smaak

aviva platinum

AVIVA PINK GOLD : 

Grapefruit smaak

aviva pink gold

 

IMGP0032 

 

Ze hebben een lange, zachte, zoete afdronk zonder echt plakkerig zoet te worden!

Een ideaal asperitief dat puur kan worden gedronken of vermengd met een beetje Cava.

GOED SCHUDDEN? KAN DIREKT WORDEN GEOPEND ZONDER TE SPUITEN EN VERDER GENIETEN;GENIETEN;GENIETEN...

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chardonnay in een hip azuurblauw jasje.

DSC 0264
 
Azul is een bijzondere Blauwe Chardonnay die op geheel natuurlijke wijze een schitterende azuurblauwe kleur heeft verkregen. Dit gebeurt door middel van een speciaal filterproces waarin de blauwe kleur wordt afgegeven door de Anthocyaan. Deze is afkomstig uit de schil van de blauwe druif en is een stof die in planten en fruit voorkomt. De wijnmakers halen deze stof uit de chardonnay druif en voegen deze later weer toe om uiteindelijk deze schitterende blauwe wijn te creëren. Een unieke en gedurfde wijn met een aromatische frisheid en gebalanceerde, lichte zoete smaak in een azuurblauw jasje. Het is een opvallende kleur die niet af doet aan de smaak of de geur van deze Chardonnay wijn.